Füzesabony Város honlapja

Megalapozó Vizsgálat, Településfejlesztési Koncepció és ITS Nyomtatás E-mail
ITS projekt - Integrált Településfejlesztési Stratégia
2015. szeptember 25. péntek, 09:24
Csatolt dokumentumként megtekinthetők:
  • Megalapozó Vizsgálat Füzesabony Város Településfejlesztési Koncepciójához és Integrált Településfejlesztési Stratégiájához
  • Füzesabony Város Településfejlesztési Koncepciója,
  • Füzesabony Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája dokumentumok.

MEGALAPOZÓ VIZSGÁLAT: A településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet, valamint a Belügyminisztérium Útmutató a kis-és középvárosok számára az Integrált Településfejlesztési Stratégia 2014-2020 elkészítéséhez című dokumentum alapján készült.

FÜZESABONY VÁROS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓJA
az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvény értelmében a település környezeti, társadalmi, gazdasági adottságaira alapozó, a település egészére készített, a változások irányait és a fejlesztési célokat hosszútávra - azaz 10 évet meghaladó időtávon - meghatározó dokumentum, amely rendszerbe foglalja az önkormányzat településfejlesztési szándékait, ennek keretében a területi adottságok és összefüggések figyelembevételével meghatározza a település jövőképét, javaslatot tesz a helyi környezet, társadalom, gazdaság és az infrastruktúra átfogó fejlesztésére, a műszaki, az intézményi, valamint a táji, természeti és ökológiai adottságok fenntartható hasznosítására.

FÜZESABONY VÁROS INTEGRÁLT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI STRATÉGIÁJA a település középtávú fejlesztési irányait meghatározó, operatív jellegű, megvalósítás-orientált fejlesztési dokumentum, melynek célja, hogy a stratégiai tervezés eszközeivel segítse elő az elkövetkező hét év városfejlesztési tevékenységeinek eredményességét.
Csatolmány:
FájlnévLeírásMéret
 Megalapozó VizsgálatMegalapozó Vizsgálat Füzesabony Város Településfejlesztési Koncepciójához és Integrált Településfejlesztési Stratégiájához7037 Kb
 Településfejlesztési KoncepcióFüzesabony Város Településfejlesztési Koncepciója1623 Kb
 Integrált Településfejlesztési StratégiaFüzesabony Város Integrált Településfejlesztési Stratégiája2071 Kb