Füzesabony Város honlapja

Pályázat - Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázat Nyomtatás E-mail
hírek, információk - pályázatok
2017. október 09. hétfő, 10:25
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Füzesabony Város Önkormányzata az Emberi Erőforrás Minisztériummal együttműködve
2018. évre kiírja a Bursa Hungarica Felsőoktatási Önkormányzati Ösztöndíjpályázatot
jelenlegi és leendő felsőoktatási hallgatók számára
.


A részletes pályázati kiírás, valamint a teljes pályázati dokumentáció megtekinthető az oldal csatolmányaként.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. november 07.

Figyelem! A pályázás rendje!
A pályázatbeadáshoz a Bursa Hungarica Elektronikus Pályázatkezelési és Együttműködési Rendszerében (a továbbiakban: EPER-Bursa rendszer) pályázói regisztráció szükséges, melynek elérése: https://bursa.emet.hu/paly/palybelep.aspx.

A regisztrációt követően lehetséges a pályázati adatok feltöltése a csatlakozott önkormányzatok pályázói részére. A személyes és pályázati adatok feltöltését követően a pályázati űrlapot kinyomtatva és aláírva a települési önkormányzatnál kell benyújtaniuk a pályázóknak.

A pályázat csak a pályázati kiírásban meghatározott csatolandó mellékletekkel együtt érvényes (szociális ellátásban részesülő családtagok részére kiadott igazolás, rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény megállapításáról szóló határozat, halmozottan hátrányos helyzetről szóló határozat, családi jövedelem igazolások, háztartásban élő eltartottak számáról nyilatkozat, kollégiumi elhelyezésről határozat, tartós betegségről igazolás). A pályázati kiírásban meghatározott valamely melléklet hiányában a pályázat formai hibásnak minősül.

A benyújtott pályázatok befogadását az önkormányzatnak az EPER-Bursa rendszerben igazolnia szükséges. A nem befogadott pályázatok a bírálatban nem vesznek részt.

A felmerülő kérdések és problémák miatt Pomaháziné Pelyhe Alexandra szociális ügyintézőhöz fordulhat. Füzesabonyi Közös Önkormányzati Hivatal 2 em 207. 36/542-504.

További információ: http://www.emet.gov.hu/hatter_1/bursa_hungarica2/


Csatolmány:
FájlnévLeírásMéret
 palyazati_kiiras_a_2018"A" típusú pályázati kiírás100 Kb
 palyazati_kiiras_a_2018"B" típusú pályázati kiírás103 Kb