Füzesabony Város honlapja

Általános iskolák Nyomtatás E-mail
intézmények - oktatás
Széchenyi István Katolikus Általános Iskola
Igazgató:
Nagy István
Cím: 3390 Füzesabony, Kossuth Lajos út 1-3.
Telefonszám: 36/341-455
Faxszám: 36/341-455
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 

Füzesabonyi Teleki Blanka Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Intézményvezető: Matináné Semperger Anikó
Cím: 3390 Füzesabony, Szabadság út 33.
Telefonszám: titkárság: 36/542-411
intézményvezető: 36/542-412
Faxszám: 36/542-411
E-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Blog: http://teleki-fuzesabony.sulinet.hu
A város északi részén található a Teleki Blanka Tagiskola. Közel 300 helybeli és környékbeli településről bejáró tanuló oktatása-nevelése folyik iskolánkban. 16 osztályban 29 nevelő dolgozik a tanulók felkészítésén. 3 iskolaotthonos osztályban valósul meg az egész napos iskolai nevelés. Alsó tagozatosaink délután napközi otthonban készülhetnek, felső tagozatosaink számára tanulószobát működtetünk.

A tartalmas szabadidő eltöltéséről sportkörök, szakkörök gondoskodnak. A választék színes: kézilabda, foci, asztalitenisz, túra, népi játékok, kézműves, informatika, színjátszó, elsősegélynyújtó, matematika várja az ügyesedni vágyó gyerekeket!

Az idegen nyelvek közül angolt vagy németet tanulhatnak tanulóink - csoportbontásban. Tehetséggondozó, felzárkóztató, felvételi előkészítő foglalkozásokat szervezünk képesség szerint.

A diákönkormányzat és a Botond Diáksport Egyesület számos programja vonzza a gyerekek mellett a szülőket is! A komoly tanulmányi munkát kirándulások, színházlátogatások, osztály bulik színesítik.

Tanulmányi- és sportversenyeken örömet jelent Telekisnek lenni, mert sikeresen szerepelnek tanulóink. Várjuk az újabb jelentkezőket!