Füzesabony Város honlapja

Banki károsultak és eladósodott családok részére ingyenes segítségnyújtás Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2015. május 15. péntek, 13:19
A Banki és Végrehajtási Károsultak Fogyasztóvédelmi Egyesülete banki károsultak és eladósodott családok részére INGYENES segítségnyújtási lehetőséget biztosít.
Bővebben...
 
Új Nemzedék Kontaktpont - Ifjúsági Iroda Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2015. március 30. hétfő, 11:09
Az egri Új Nemzedék Kontaktpont 12-20 év közötti fiataloknak ad ingyenesen információkat és tanácsadást. Az irodánk a megyében főleg csoportfoglalkozásokat, témacentrikus beszélgetéseket és szabadidős programokat szervez, bonyolít le. Kérem, amennyiben érdekli a lehetőség, keressen fel bennünket, megyén belül szívesen megyünk bárhova a fiatalokhoz. Főbb szolgáltatásainkról lentebb részletesen tájékozódhat. Irodánkba befogadunk fiataloknak szóló ingyenes programokat, klubokat, olyan ifjúsági csoportokat, akinek nincs helyük hol találkozni.
Bővebben...
 
Új pályázati kiírás várható gépjármű beszerzésre április közepétől Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2015. március 26. csütörtök, 14:44
Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy megjelent az Irányító Hatóság 6/2015 számú közleménye a vidéki gazdaság és a lakosság számára nyújtott alapszolgáltatások fejlesztésére 2015-ben igénybe vehető támogatások részletes feltételeiről szóló rendelet megjelenéséről.
Bővebben...
 
TTRM - rendelet módosítások Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2015. február 20. péntek, 10:17
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy megjelent a Miniszterelnökséget vezető miniszter 7/2015. (II.17.) MvM rendelete az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló egyes agrár-vidékfejlesztési támogatási rendeletek módosításáról.
Bővebben...
 
Utolsó körös kifizetési kérelmekkel kapcsolatos tudnivalók Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2015. február 03. kedd, 12:18
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapján megjelentek az EMVA III-as, illetve IV-es tengellyel kapcsolatos utolsó kifizetési kérelemmel kapcsolatos közlemények.
Bővebben...
 
Agrár-vidékfejlesztési támogatási tárgyú rendelet módosítások Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2015. január 26. hétfő, 12:04
Ismételten felhívjuk ügyfeleink figyelmét a Miniszterelnökséget vezető miniszter 12/2014. (XII.30.) MvM rendeletére, amely módosít több, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló egyes agrár-vidékfejlesztési támogatási tárgyú rendeletet.
Bővebben...
 
Tájékoztatás a pálinkafőzés szabályainak módosításáról Nyomtatás E-mail
hírek, információk - önkormányzati hírek
2015. január 15. csütörtök, 09:07
A magánfőzésre és a bérfőzésre vonatkozó szabályok 2015. január 1-jétől jelentős mértékben megváltoztak. 2015. január 1-jétől a magánfőző a desztillálóberendezés feletti tulajdonszerzést az azt követő 15 napon belül köteles bejelenteni a lakóhelye szerinti önkormányzati adóhatósághoz. E tulajdonszerzés nem engedélyköteles. Első esetben ezt a bejelentést, a már meglévő berendezésekről 2015. január 15-ig kell teljesíteni. A magánfőzés utáni adóbevallást évente egyszer (első esetben a 2015. évi adóévről 2016. január 15-ig), az átalányadó-fizetési kötelezettséggel együtt, a tárgyévet követő év január 15-ig kell megtenni, illetve teljesíteni a lakóhely szerinti önkormányzati adóhatósághoz. A saját fogyasztás céljából előállított magánfőzött párlat adómentessége 2015. január 1-jétől megszűnik, és amennyiben tárgyévben a magánfőző állít elő párlatot, 1.000 forint/év átalányadó-fizetési kötelezettsége keletkezik.
A pálinkafőzés szabályairól szóló részletes tájékoztató, bejelentési és bevallási nyomtatványok:
Dokumentumtár->Nyomtatványok->Adócsoport dokumentumai->Jövedéki adó (pálinkafőzés).
 
Füzesabony Helyi Esélyegyenlőségi Programja Nyomtatás E-mail
hírek, információk - önkormányzati hírek
2014. szeptember 30. kedd, 15:32
Füzesabony Város Önkormányzata fontos feladatnak tekinti lakosságuk életminőségének folyamatos javítását, a társadalmi szolidaritás megteremtését, a hátrányos helyzetű csoportok felzárkózási esélyeinek biztosítását. Legfőbb célként a lakosság és az intézmények illetve egyéb szervezetek összefogásának erősítését tűzték ki, ennek szellemében dolgozták ki a dokumentumot.
Bővebben...
 
Lakossági tájékoztatás - gyepmesteri feladatokról Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2014. március 26. szerda, 13:32
Füzesabony Város területén a gyepmesteri feladatokat a Füzesabonyi Városüzemeltetési Kft-vel szerződésben álló Hevesi Gyepmesteri Telep látja el. A gyepmester egy-két heti rendszerességgel jár ki a településre és gyűjti be a kóbor, illetve közterületen felügyelet nélkül hagyott ebeket. A befogott eb(ek)et tulajdonosa a Hevesi Gyepmesteri Telepen tudja saját költségen kiváltani.
A gyepmester elérhetősége: 70/363-2063
 
VÉSZ - veszélyhelyzeti értesítési szolgáltatás Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2014. január 15. szerda, 16:14
Az elmúlt időszakok veszélyhelyzetei - márciusi hó helyzet, júniusi árvíz - egy hatékony megoldás kidolgozását tették szükségessé a lakosság azonnali, naprakész, célzott tájékoztatására. Ennek érdekében a katasztrófavédelem az elmúlt hónapok során mobil eszközökre optimalizált alkalmazást fejlesztett ki stratégiai partnereivel.
Bővebben...
 
Kéményseprő-ipari közszolgáltatás Heves megyében Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2014. december 19. péntek, 13:45
A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság határozata értelmében 2014. december 19-től átmeneti ellátás keretében a Városgondozás Eger Kft. látja el a kéményseprő-ipari közszolgáltatást Heves megye 27 településén.
Bővebben...
 
Tájékoztató a 2014-2020 közötti programozási időszakra történő felkészülésről Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2013. december 13. péntek, 11:19
Az Irányító Hatóság útmutatása alapján az elmúlt hónapban Akciócsoportunknál is megkezdődött a 2014-2020 közötti programozási időszakra történő felkészülés.
Bővebben...
 
Tájékoztató gáz csatlakozó vezetékek és felhasználói berendezésekről Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2014. február 14. péntek, 14:11
Az utóbbi időben megnövekedett a szén-monoxid (CO) mérgezések száma. A CO mérgezések okai közt szerepelhetnek nyílászáró cserék, ablakok tömítőcsíkkal történő ellátása, gáz csatlakozó vezetékek és felhasználói berendezések hibái (felülvizsgálatuk hiánya), páraelszívók helytelen felszerelése, kémények hibái (felülvizsgálatuk hiánya), kiegészítő fűtések beépítése-alkalmazása (kandalló cserépkályha), stb.
Bővebben...
 
ELMÜ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Iroda Füzesabonyban Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2013. november 06. szerda, 15:26
Az ELMÜ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft. ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy a villamos energiáról szóló 2007.évi LXXXVI. Törvény (VET) 50/A. paragrafus (2) bekezdése értelmében határidőre (2013.10.11.) ügyfélszolgálati irodáját Füzesabonyban megnyitotta.
Bővebben...
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 4