Füzesabony Város honlapja

Utolsó körös kifizetési kérelmekkel kapcsolatos tudnivalók Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2015. február 03. kedd, 12:18
Felhívjuk ügyfeleink figyelmét, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapján megjelentek az EMVA III-as, illetve IV-es tengellyel kapcsolatos utolsó kifizetési kérelemmel kapcsolatos közlemények.
Bővebben...
 
Agrár-vidékfejlesztési támogatási tárgyú rendelet módosítások Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2015. január 26. hétfő, 12:04
Ismételten felhívjuk ügyfeleink figyelmét a Miniszterelnökséget vezető miniszter 12/2014. (XII.30.) MvM rendeletére, amely módosít több, az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában megvalósuló egyes agrár-vidékfejlesztési támogatási tárgyú rendeletet.
Bővebben...
 
Tájékoztatás a pálinkafőzés szabályainak módosításáról Nyomtatás E-mail
hírek, információk - önkormányzati hírek
2015. január 15. csütörtök, 09:07
A magánfőzésre és a bérfőzésre vonatkozó szabályok 2015. január 1-jétől jelentős mértékben megváltoztak. 2015. január 1-jétől a magánfőző a desztillálóberendezés feletti tulajdonszerzést az azt követő 15 napon belül köteles bejelenteni a lakóhelye szerinti önkormányzati adóhatósághoz. E tulajdonszerzés nem engedélyköteles. Első esetben ezt a bejelentést, a már meglévő berendezésekről 2015. január 15-ig kell teljesíteni. A magánfőzés utáni adóbevallást évente egyszer (első esetben a 2015. évi adóévről 2016. január 15-ig), az átalányadó-fizetési kötelezettséggel együtt, a tárgyévet követő év január 15-ig kell megtenni, illetve teljesíteni a lakóhely szerinti önkormányzati adóhatósághoz. A saját fogyasztás céljából előállított magánfőzött párlat adómentessége 2015. január 1-jétől megszűnik, és amennyiben tárgyévben a magánfőző állít elő párlatot, 1.000 forint/év átalányadó-fizetési kötelezettsége keletkezik.
A pálinkafőzés szabályairól szóló részletes tájékoztató, bejelentési és bevallási nyomtatványok:
Dokumentumtár->Nyomtatványok->Adócsoport dokumentumai->Jövedéki adó (pálinkafőzés).
 
Kéményseprő-ipari közszolgáltatás Heves megyében Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2014. december 19. péntek, 13:45
A Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság határozata értelmében 2014. december 19-től átmeneti ellátás keretében a Városgondozás Eger Kft. látja el a kéményseprő-ipari közszolgáltatást Heves megye 27 településén.
Bővebben...
 
Füzesabony Helyi Esélyegyenlőségi Programja Nyomtatás E-mail
hírek, információk - önkormányzati hírek
2014. szeptember 30. kedd, 15:32
Füzesabony Város Önkormányzata fontos feladatnak tekinti lakosságuk életminőségének folyamatos javítását, a társadalmi szolidaritás megteremtését, a hátrányos helyzetű csoportok felzárkózási esélyeinek biztosítását. Legfőbb célként a lakosság és az intézmények illetve egyéb szervezetek összefogásának erősítését tűzték ki, ennek szellemében dolgozták ki a dokumentumot.
Bővebben...
 
Tájékoztató a 2014-2020 közötti programozási időszakra történő felkészülésről Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2013. december 13. péntek, 11:19
Az Irányító Hatóság útmutatása alapján az elmúlt hónapban Akciócsoportunknál is megkezdődött a 2014-2020 közötti programozási időszakra történő felkészülés.
Bővebben...
 
Lakossági tájékoztatás - gyepmesteri feladatokról Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2014. március 26. szerda, 13:32
Füzesabony Város területén a gyepmesteri feladatokat a Füzesabonyi Városüzemeltetési Kft-vel szerződésben álló Hevesi Gyepmesteri Telep látja el. A gyepmester egy-két heti rendszerességgel jár ki a településre és gyűjti be a kóbor, illetve közterületen felügyelet nélkül hagyott ebeket. A befogott eb(ek)et tulajdonosa a Hevesi Gyepmesteri Telepen tudja saját költségen kiváltani.
A gyepmester elérhetősége: 70/363-2063
 
VÉSZ - veszélyhelyzeti értesítési szolgáltatás Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2014. január 15. szerda, 16:14
Az elmúlt időszakok veszélyhelyzetei - márciusi hó helyzet, júniusi árvíz - egy hatékony megoldás kidolgozását tették szükségessé a lakosság azonnali, naprakész, célzott tájékoztatására. Ennek érdekében a katasztrófavédelem az elmúlt hónapok során mobil eszközökre optimalizált alkalmazást fejlesztett ki stratégiai partnereivel.
Bővebben...
 
Járási Önkéntes Mentőcsoport Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2013. október 01. kedd, 11:10
Az egri katasztrófavédelmi kirendeltség illetékességi területén lévő járásokra jellemző valós veszélyekre történő gyors reagálás érdekében a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság minden járásban egy-egy önkéntesekből álló mentőcsoportot szervez.
Bővebben...
 
Közzététel: építéshatóság - igazgatási szolgáltatási díj számla Nyomtatás E-mail
hírek, információk - önkormányzati hírek
2012. január 03. kedd, 12:41
Füzesabony Önkormányzat Hivatal Építéshatósági csoportja ezúton tájékoztatja ügyfeleit, hogy Füzesabony Önkormányzati Hivatal (3390 Füzesabony. Rákóczi út 48.) az OTP Bank Nyrt. Füzesabonyi Fiókjánál (3390 Füzesabony, Rákóczi út 77.) az alábbi alszámlát nyitotta:

11739023-15729435-00100007 Füzesabony Önkormányzat Hivatal Építéshatósági számla.

A közzététel a 24/2011. (VII.21.) BM rendelet 3.§ (3) bekezdése alapján történt.
 
Tájékoztató gáz csatlakozó vezetékek és felhasználói berendezésekről Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2014. február 14. péntek, 14:11
Az utóbbi időben megnövekedett a szén-monoxid (CO) mérgezések száma. A CO mérgezések okai közt szerepelhetnek nyílászáró cserék, ablakok tömítőcsíkkal történő ellátása, gáz csatlakozó vezetékek és felhasználói berendezések hibái (felülvizsgálatuk hiánya), páraelszívók helytelen felszerelése, kémények hibái (felülvizsgálatuk hiánya), kiegészítő fűtések beépítése-alkalmazása (kandalló cserépkályha), stb.
Bővebben...
 
ELMÜ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Iroda Füzesabonyban Nyomtatás E-mail
hírek, információk - közérdekű információk
2013. november 06. szerda, 15:26
Az ELMÜ-ÉMÁSZ Ügyfélszolgálati Kft. ezúton tájékoztatja a lakosságot, hogy a villamos energiáról szóló 2007.évi LXXXVI. Törvény (VET) 50/A. paragrafus (2) bekezdése értelmében határidőre (2013.10.11.) ügyfélszolgálati irodáját Füzesabonyban megnyitotta.
Bővebben...
 
Kérdezze városunk vezetését! Nyomtatás E-mail
hírek, információk - honlap változások
2013. május 31. péntek, 10:52
Füzesabony Város jelenlegi önkormányzata mindig fontosnak tartotta, hogy az önkormányzat működéséről, a meghozott döntésekről, a várost érintő lényeges kérdésekről, a lakosság érdeklődésének középpontjában álló dolgokról, eseményekről tájékoztatást adjon. Erre szolgál a város honlapja. A város vezetése úgy döntött, hogy olyan újabb fórumot biztosít az érdeklődőknek, ahol feltehetik az őket érintő, a város életére és az önkormányzat működésére vonatkozó kérdéseiket. Célunk, hogy hitelesen és szakszerűen tájékoztassuk az érdeklődőket. A honlap bal oldali főmenüjében ezért létrehoztunk egy új menüpontot „Önkormányzat válaszol” néven, ahol minderről bővebb tájékoztatást olvashatnak, valamint beküldhetik kérdéseiket, megtekinthetik az azokra adott nyilvános válaszokat.
 
<< Első < Előző 1 2 3 Következő > Utolsó >>

3. oldal / 3