Füzesabony Város honlapja

Galéria - Augusztus 20. - 2009
Városunk nagy figyelmet fordít arra, hogy minden jeles eseményt méltóképpen megünnepeljen. Idén először 2 napos programot szerveztünk az államalapítás ünnepének tiszteletére.
Augusztus 19-én
zászlóavatással vette kezdetét az ünnepség, amit a Rádió Füzes élő kívánságműsora követett. Őket a színpadon Aradszky László váltotta, akinek fellépésére nagyon sokan voltak kíváncsiak, csakúgy mint a hastáncosok és a Kaláris produkciójára. Őket Nótár Mary koncertje követte, akit mindenki szívesen hallgatott.
Augusztus 20-án a kisebbeknek kedveztünk, hiszen voltak bohócok, arcfestés, játszóház, foci, tűzoltó bemutató, póni lovaglás. A gyerekeknek való programok mind ingyenesek voltak. 10 órakor vette kezdetét a hivatalos városi ünnepség, melynek keretében az ünnepi beszéden és kívül átadásra került a Füzesabony legvirágosabb portája díj, majd a VIK Alapfokú Művészeti Iskola tanárainak műsorát hallgathatták meg. 11 órakor szentmise volt a római katolikus templomban kenyérszenteléssel, majd a Szent István obeliszk hivatalos átadójával 21 órakor tűzijáték zárta a rendezvényt.
Kategórialista

 

Tételek 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 Következő > Utolsó >>
1. oldal / 8